Translate

četrtek, 1. november 2012

Presna hrana zdravi raka

Spodnji odlomek ni iz knjige "Reši svoje dojke, reši svoje življenje", pač pa iz knjige "Živeti brez bolezni" Ernsta Guenterja, ki se je jo da naročiti pri Zavodu Preporod Marjana Videnška.

Naj bo to kratek intermezzo med enim objavljenim poglavjem iz knjige "Reši svoje dojke, reši svoje življenje" in drugim. Za dostop do brezplačne spletne verzije knjige "Reši svoje dojke, reši svoje življenje" pa pojdi na kazalo -> KAZALO.

*******

Naslednja zgodba o ozdravitvi raka, ki vsakega bralca prepriča o zdravilnem učinku presne hrane, je povezana z obsežnim pričevanjem danske zdravnice, dr. Kirstine Nolfi, v knjigi Moje izkušnje s presno hrano. Ta zdravnica je bolehala za rakom na dojki, ki je dosegel že velikost jajca. Ker ji je bilo kot zdravnici popolnoma jasno, da so obsevanja in operacije le rezervne metode zdravljenja, se je odločila za presno hrano.

Dobesedno je zapisala: "Morala sem zastaviti svoje lastno življenje, da bi dokazala, kaj zmore stoodstotna presna hrana. Prva dva meseca se bula v prsih ni zmanjšala. Ostala je nespremenjena, potem pa je prišlo do izboljšanja. Bula je postala manjša, moči so se mi povrnile, vidno sem okrevala in počutila sem se tako dobro, kot se nisem že mnogo let."

Po popolnem ozdravljenju je prešla na svojo nekdanjo vegetarijansko prehrano s štiridesetimi odstotki kuhane hrane. Z grozo je spoznala, da se je rak spet pričel razraščati. Od takrat dalje se je ponovno držala stroge presne diete in rak je še drugič izginil. Zahvaljujoč tej izkušnji je bila prepričana, da presna hrana lahko ozdravi tudi vse druge bolezni. Odprla je sanatorij, kjer vse bolnike "zdravijo" s stoodstotno presno hrano. Zdravila so bila ukinjena. Zaradi svojih velikih uspehov je postala znana vsej Evropi.

V nadaljevanju navajam še nekaj citator iz njenega pričevanja:

",,, vidimo lahko, da z mrtvo (kuhano) hrano, ki smo jo zaužili, kri močno zastrupimo."

",,, Nikoli nismo lačni (pri uživanju izključno presne hrane); tudi kadar želimo izgubiti nekaj teže, ne,"

"Ali lahko tudi ob tej prehrani izvajamo težko fizično delo? Da, seveda! Bolje kot ob katerikoli drugi prehrani. Na splošno je počutje ob izključno presni hrani veliko boljše kot prej."

"Medtem ko mrtva (kuhana) hrana povzroča nečisto kri in sčasoma ustvari zastrupljen in oslabljen organizem, se s pomočjo presne hrane ti strupi raztopijo in izločijo."

"Ne moremo si privoščiti kompromisov, kadar gre za življenje in zdravje. Stopiti moramo na edino pravilno pot, torej pot izključno presne hrane."

Toliko o dr. Nolfi. Iz tega primera se naučimo, da lahko celo le malo kuhana, čeprav vegetarijanska (brezmesna) prehrana, prepreči ozdravitev. Izključno v presni prehrani je skrivnost ozdravljenja.

*******

Priporočam prebrati tudi članek o encimih, gospodarjih življenja in smrti.
Članek se nahaja -> TUKAJ

Odlomek z spodnjega video posnetka: "Če mislite, da imate neozdravljivo bolezen, imate prav. Če mislite, da je vašo težavo mogoče pozdraviti, imate tudi prav. Vse je odvisno od vašega mnenja".



Marina Butala

Ni komentarjev:

Objavite komentar